Merit Select

MERIT SELECT is gespecialiseerd in de rekrutering van Financiële en/of Consulting profielen, een specialisatie gebaseerd op de professionele ervaring en opleidingsachtergrond van haar consultants. Wij zijn voortdurend in contact met mensen die gekozen hebben voor een Masters opleiding (Toegepaste) Economische Wetenschappen, Handelsingenieur of een Bachelors’ opleiding in de Boekhouding en/of Bedrijfsmanagement.

Professionals die vooruit willen en interesse tonen om hun opgebouwde ervaring verder uit te diepen binnen een specifieke niche of die hun kennis willen verruimen en nieuwe aspecten van finance en controlling willen ontdekken.

Onze klanten zijn internationale bedrijven die op ons beroep doen om goede mensen aan te trekken met wie ze de groei van het bedrijf verder kunnen ondersteunen.  
Een belangrijk deel van onze klanten is actief in het bank- en verzekeringswezen. Daarnaast werken we veel met bedrijven die binnen deze sector als service provider aan het werk zijn, namelijk de grote consulting firma's.

Ongeveer 20% van onze klanten hebben hun kernactiviteit buiten deze sectoren. Zij zijn actief in diverse sectoren zoals chemie, pharma, transport en logistiek, telecom en hi-tech, en andere. Zij contacteren ons voor de aanwerving van medewerkers voor hun financiële en boekhoudkundige afdelingen. Daarnaast zijn er nog de grote audit en accounting kantoren, die diensten verlenen naar dergelijke afdelingen toe.

Tenslotte worden we ook gesolliciteerd om voor niet financiële functies medewerkers te zoeken. In dat geval betreft het echter steeds functies waarvan onze klant een financieel analytische achtergrond of ervaring als onmisbaar beschouwt om de functie naar behoren te kunnen invullen.

Het kan hier gaan om functies in bvb. logistiek, sales en dergelijke.

Steeds is het wegens onze bekwaamheid om mensen te vinden met een goede professionele ervaring met financiële processen en organisaties dat onze klant op Merit Select een beroep doet.

 

Service & Professionalisme

Merit Select

MERIT SELECT is niet zomaar een tussenpersoon maar een partner die je begeleidt bij het zetten van een volgende carrière stap.

Advies en begeleiding - De vraag naar financiële mensen is groot, vandaar dat het belangrijk is vooraf een duidelijk beeld te hebben van de functie waar je naar op zoek gaat. Zoals uit bovenstaande zal blijken kunnen we u als specialist terzake ter dege informeren over de brede mogelijkheden die er voor de financial professional zijn. Zo kan u een doordachte en weloverwogen beslissing nemen over uw volgende carrière stap.

Informatie en communicatie - Een goede informatie vooraf laat je toe selectief en voorbereid op gesprek te gaan, een efficiënte communicatie zorgt er voor dat je snel een gerichte feedback krijgt en geïnformeerd wordt over de voortgang van de selectieprocedure.

Continue opvolging - Ook na de selectieprocedure houden we contact en hopen we u later te mogen helpen bij het aantrekken van mensen voor uw team.