(back to the job offerings)

MANAGEMENT CONSULTANTS BANKING / INSURANCE

Company: GROEIEND CONSULTING BEDRIJF (Brussels)

Onze klant is een snel groeiend consulting bedrijf gespecialiseerd in transformatiemanagement binnen de financiële sector. Om hun verdere groei te ondersteunen zijn we op zoek naar meerdere  Management Consultants Banking / Insurance.Function:

Als Management Consultant krijg je de kans om bij top bedrijven te werken, op uitdagende projecten en impact te hebben op de organisaties van morgen.
Je brengt grootschalige transformatieprojecten tot een goed einde waaronder het in kaart brengen van de business behoeften van de klant.  
Je werkt op verschillende domeinen zoals proces optimalisatie, digitale transformatie, business transformatie, innovatie, customer experience,… binnen de bank- en verzekeringssector.
Je slaagt erin om in steeds wisselende omstandigheden structuur te brengen en verandering te realiseren.
Je verdiept je in de uitdagingen van je klant en groeit uit tot een echte vertrouwenspersoon.
Je bouwt mee aan de ontwikkeling van de consulting organisatie.  Afhankelijk van je ervaringsniveau en interesse kan dit bvb door het organiseren van interne / externe activiteiten, het uitwerken van offerings, het creëren / uitbouwen van een expertisecenter, het meewerken aan commerciële activiteiten, het coachen van consultants.Profile:

Je beschikt over een universitair diploma en kennis van de financiële sector.
Je hebt 3 tot 12 jaar relevante ervaring als intern of extern consultant / projectmanager.
Je kent één of meerdere project management methodologieën, bent vertrouwd met het verbeteren van organisaties en processen en kan waar nodig de link zijn tussen business en IT.
Je bent ondernemend, klantgericht en stressbestendig.
Je bent communicatief sterk en hebt de nodige overtuigingskracht om zowel op operationeel als management niveau te werken.
Je bent vlot 3 talig (N/F/E).Offer:

Een organisatie waar transparantie, betrokkenheid, creativiteit en ondernemerschap centraal staat in de manier van (samen)werken.
Een opleidingsplan en carrière op maat, rekening houdende met het ritme en de ambities van elke consultant.
Een professionele, mensgerichte, collegiale en vlakke organisatie.
Een groeiende organisatie, waar je bijdrage om de werking verder uit te bouwen oprecht gewaardeerd wordt.
Een competitief salaris met extralegale voordelen

Interesse of wil je meer informatie, stuur je cv naar agnes.vangerwen@meritselect.com of bel op 02/743 27 82.Click here to send us a mail / Click here to apply for this job